Over ons

 

 

Historiek
2Perform is opgericht in augustus 2003 door Lucas Vermeir.
Zelf was Lucas oprichter van een succesvol bedrijf welke voornamelijk gericht was op uitvoering en exploitatie van catering en facilitaire diensten voor enerzijds bedrijven en anderzijds gezondheidsinstellingen.

Inspelend op de vraag naar meer inbreng inzake onafhankelijk advies en specifieke opleiding werden deze activiteiten gescheiden en uiteindelijk 2Perform opgericht.

2Perform tracht de komende jaren zich verder te ontwikkelen en de onafhankelijke profilering als adviesinstantie te versterken.

Activiteiten
De ruime ervaring op managementniveau welke men reeds eerder had opgebouwd in andere nationale en internationale bedrijven, vertaalt zich heden vooral in het juist verstaan van de vragen en noden van de klant met daarbij horend het aanbieden van zeer praktische toegepaste oplossingen ongeacht de verscheidenheid van het toepassingsveld.

2Perform zn adviesverlenende activiteit gaat van initieel advies naar begeleiding en implementatie.
Met de jaren is ook het werkgebied verruimt.

Voornamelijk bij organisatieproblematieken, reorganisaties en doorlichtingen biedt 2Perform hoogwaardige expertise en knowhow die een zeer belangrijke toegevoegde waarde voor de klanten biedt. Dikwijls is dergelijke kennis intern bij klanten zeer beperkt of helemaal niet aanwezig.
Klanten vragen 2Perform eveneens advies bij interne beoordelingen.

Daarnaast biedt 2Perform gerelateerde opleiding aan welke steeds on the job gebeurt, en dit al of niet in het verlengde van de adviesfunctie.

Kwaliteit en Garantie
Met de ervaringen van 30 jaar in algemeen en specifiek management van de facilitaire dienstomgeving scoort 2Perform zeer hoog inzake kwaliteit voor zowel adviesverlening, opleidingsverstrekking als de bijhorende nazorg.

2Perform tracht met haar klanten een vertrouwensband te hebben. De combinatie van expertise en ervaring gesterkt door het empathisch vermogen en de steeds beschikbare opstelling spelen hierin een belangrijke rol.

2Perform is ook to the point door een zeer sterke koppeling van theorie aan praktijk.

2Perform staat garant voor een persoonlijke aanpak, met zeer grote flexibiliteit.
© 2Perform